Den rigtige forsikring

dahlberg assurance agentur er et forsikringsagentur, der betjener kunder i hele Danmark fra vores kontor i København. Vi tager udgangspunkt i den individuelle kundes behov og udarbejder herefter en optimal forsikringsløsning.

Hvorfor skal jeg tegne en forsikring hos dahlberg?

Det kan være svært at finde den helt rigtige forsikring, som dækker alle ens ønskede behov. Hos dahlberg sælger vi skræddersyede forsikringer til vores kunder. Vi tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov.

Hos dahlberg har vi et bredt udvalg af forskellige forsikringer, og vi er klar til at hjælpe med at finde den helt korrekte forsikringsløsning. Vi udbyder både de mere almene forsikringer i form af lønsikring og livsforsikring, men også de mere specielle forsikringer som for eksempel Hole-in-one, Kidnap & Ransom, samt Guldsmedeforsikringer. Dette gør dahlberg til ekspert på mange områder indenfor nicheforsikringer, hvilket er til kundens fordel.

 

Hvordan vælger jeg den rigtige forsikringsløsning?

Når du skal vælge en forsikring, så er det først og fremmest vigtigt at få afklaret dine konkrete behov. Dette kan vi hjælpe dig med. Forsikringsløsninger er aldrig ens fra kunde til kunde, og derfor er det vigtigt at finde den mest optimale løsning i samarbejde med én af dahlberg’s underwriters.

Det er vigtigt for os, at vi får alle relevante oplysninger fra dig, så vi kan give den mest præcise dækning. Det vigtigste element i at tegne en forsikring er således at have de specifikke behov i forhold til forsikringen for øje, således at man er sikret optimalt i tilfælde af skade.