16. oktober 2015

Sådan arbejder vi

Som forsikringsagentur arbejder vi som agenter for udvalgte forsikringsselskaber. Det betyder, at vi har lov til at acceptere risici, at afgive præmier, at udstede policer og dermed tegne forsikringer på vegne af forsikringsselskaberne.

Vi agerer altså på selskabets vegne, så hvis forsikringen f.eks. er tegnet i Lloyd’s, skal man ikke tænke på engelske formularer og engelsksprogede medarbejdere, for alt dette håndterer vi.

Fordelen for dig er, at vi arbejder som agenter for flere forskellige forsikringsselskaber og repræsenterer altså ikke blot ét selskab, som assurandører f.eks. gør. Vi kan derfor finde den helt rigtige forsikringsløsning til dig og er ikke begrænset af et enkelt selskabs produktudvalg. Samtidig har vi også mulighed for at tilbyde dig fordelagtige forsikringer hos forsikringsudbydere, som normalt kun tilbyder forsikringer via et mellemled.

Til forskel fra mange af vores konkurrenter arbejder vi i specialteams. Det betyder, at der er specialiserede medarbejdere tilknyttet hver enkelt forsikringstype.

Sådan arbejder vi, fordi vi mener, at vi på den måde kan yde den bedste og mest kompetente kundeservice. Samtidig sikrer vi, at vores håndtering af forsikringerne foregår på optimal vis.