Kontor Forsikring (All-Risk)

Med vores ALL-RISK forsikring af løsøre i Dahlberg, får din virksomhed en basisdækning for brand, tyveri og vand samt ved pludselige og uforudsete skader. Dette betyder en omfattende beskyttelse af bl.a. skader på inventar i kontoret, it-udstyr, skader på maskiner, skader ved pludselig kortslutning, lynnedslag mv.

Forsikringen kan tegnes af virksomheder og fornyes et år ad gangen.

Vores forsikringsløsning indeholder følgende:

Kontorforsikring

  • Forsikringen indeholder en dækning af jeres kontorinventar, kontormaskiner, bærbare computere, værktøj, pengerepræsentiver, telefoner samt meget mere.

Anden skade (all risk) – udover brand, tyveri og vandskader

  • Forsikringen dækker ysisk skade, der pludselight og udefra påføres den forsikrede. Dette kan også omfatte sky og tørbrud.

El-skade/kortslutning

  • Forsikringen dækker skade på elektriske ledere eller komponenter. Dette kan være i tilfælde af skader på grund af kortslutning, skader ved eksempelvis lynnedslag samt fejl i elforsyningen.

Udover ovenstående, dækker vores ALL-RISK forsikring tab af honorarer, genfremstilling af f.eks. elektronisk lagrede data, skader der sker uden for forsikringsstedet, tab af dokumenter samt eksempelvis meromkostninger, som virksomheden må have i tilfælde af pludselig flytning af lokaler.

Tilvalgsdækning på glas og sanitet

Med vores ALL RISK forsikring er der mulighed for et tilkøb til forsikringen, der vedrører dækning af skader på glas og sanitet i jeres virksomhed. Dette indebærer skader på ruder, glasdøre, spejle, skilte, dekoration, WC-kummer, håndvaske mv.

Vores erfarne medarbejdere i skadeservice står klar til at hjælpe og servicere jer, hvis en skade skulle opstå.

Hvis du er i tvivl om, i hvilket omfang jeres virksomhed vil være dækket af vores ALL-RISK forsikring, er du mere end velkomne til at kontakte os til en uforpligtende samtale.

 

Få et hurtigt overblik over vores All Risk Forsikring her

Begæring for All Risk Forsikring

Send anmodning