Galleri- & museumsforsikring

Dahlberg kan forsikre dit galleri og dit museum. Vi tilbyder All Risks forsikring, så er du automatisk dækket ind hvis uheldet skulle være ude.

Se vores betingelser for kunstforsikring lige her

Om forsikringen

Dahlberg tilbyder to forskellige kunstforsikringer, en galleriforsikring og en museumsforsikring. For så vidt muligt tilbyder vi fleksible og unikke dækninger der gør, at du er dækket ind på den bedste måde.

Galleri

Som galleriejer er det vigtigt, at kunsten er dækket optimalt, uanset om det befinder sig i eller udenfor galleriet. Som ekspert i forsikring af kunst forsikrer dahlberg assurance agentur både små og store gallerier i Danmark.

Sammen med verdens største forsikringsmarked, Lloyd’s of London, har vi etableret en særlig galleripakke, således at kunsten både er dækket i galleriet, ved transport til og fra galleriet, og på udstillinger.

Vi har mange års erfaring med forsikring af kunst. Det er jeres garanti for en sikker og professionel håndtering. Forsikringen kan udvides, så I kan få de dækninger, som jeres galleri har behov for.

Din All Risks galleriforsikring hos Dahlberg dækker automatisk:

  • Kunst i galleriet
  • Inventar
  • Transport til og fra galleriet
  • Udstillingsdækning “nail to nail”
  • Messedækning

Museum

For både store og mindre museer er det vigtigt at kunst og værdigenstande er dækket optimalt, uanset om det er værdier som museet selv ejer og har udstillet eller opbevaret eller om der tale om ud- og indlån af værdifulde ting

Som ekspert i forsikring af kunst og værdigenstande forsikrer dahlberg både små og store museer i hele Norden.

Vi har et tæt samarbejde med verdens største forsikringsmarked Lloyd’s i London vedrørende forsikring af museer, og kan derfor tilbyde unikke og fleksible dækninger, således at kunsten og genstandene både er dækket på museet uanset om det er museets egne ting eller det er lånt fra anden ejer, ved transport til og fra museet og når det er udlånt.

Samtidig kan forsikringen også udvides, så du kan få lige nøjagtig de tillægsdækninger, som du i øvrigt har behov for. Vi har mange års erfaring med forsikring af kunst, og det er din garanti for en sikker og professionel håndtering før, under og efter tegning og i tilfælde af skade.

Vi lægger vægt på en god dialog med dig, for at forstå de udfordringer og risici, som du og dit museum står overfor. Vi arbejder med enkle løsninger, der gør det let og overskueligt for dig at sikre museet optimalt.

Du kan udvide forsikringen til at omfatte:

  • Glasfacader og vinduer, markiser og skilte
  • Drifttab
  • Terror- og krigsdækning
Send anmodning