Om dahlberg

dahlberg assurance agentur er et forsikringsagentur, som er Lloyd’s Coverholder. Vores agentur betjener kunder i hele Danmark fra hovedkontoret i København K. Vi er 100 % danskejede og er et af Danmarks største agenturer med netværk i hele verden.

Vi har siden 1921 været korrespondent for Lloyd’s of London – verdens største forsikringsmarked. Derfor er vi ofte de første med nye forsikringsprodukter til det danske marked og er dermed toneangivende i branchen. Hos dahlberg tager vi udgangspunkt i den individuelle kundes behov og udarbejder herefter en forsikringsløsning, således at vores kunder er sikret optimalt. Dette betyder også, at billedet på en forsikringsløsning sjældent er ens fra kunde til kunde.

Sådan arbejder vi

Som forsikringsagentur arbejder vi som agenter for udvalgte forsikringsselskaber. Det betyder, at vi har lov til at acceptere risici, at afgive præmier, at udstede policer og dermed tegne forsikringer på vegne af forsikringsselskaberne.

Vi agerer altså på selskabets vegne, så hvis forsikringen f.eks. er tegnet i Lloyd’s, skal man ikke tænke på engelske formularer og engelsksprogede medarbejdere, for alt dette håndterer vi.

Fordelen for dig er, at vi arbejder som agenter for flere forskellige forsikringsselskaber og repræsenterer altså ikke blot ét selskab, som assurandører f.eks. gør. Vi kan derfor finde den helt rigtige forsikringsløsning til dig og er ikke begrænset af et enkelt selskabs produktudvalg. Samtidig har vi også mulighed for at tilbyde dig fordelagtige forsikringer hos forsikringsudbydere, som normalt kun tilbyder forsikringer via et mellemled.

Til forskel fra mange af vores konkurrenter arbejder vi i specialteams. Det betyder, at der er specialiserede medarbejdere tilknyttet hver enkelt forsikringstype.

Sådan arbejder vi, fordi vi mener, at vi på den måde kan yde den bedste og mest kompetente kundeservice. Samtidig sikrer vi, at vores håndtering af forsikringerne foregår på optimal vis.